O nama

Agencija za pružanje knjigovodstvenih usluga "Family Office" postoji preko 30 godina i bavi se vođenjem knjigovodstveno-računovodstvenih poslova za preduzeća, zadruge, preduzetnike, strana predstavništva i ostala pravna lica. Zadovoljstvo klijenata, ažurnost poslovanja, efektivnost i efikasnost , kao i visok nivo kvaliteta pruženih usluga cine sastavni deo vizije našeg preduzeca, kao Vašeg strucnog i pouzdanog poslovnog partnera u svetu racunovodstvenih usluga.

Naši principi rada su:

Vruhunske knjigovodstvene uluge i njihovo kontinuirano usavršavanje, temeljnost, iskustvo, mobilnost, prilagodljivost, savremena tehnologija rada koja podrazumeva komunikaciju sa klijentima putem Interneta, ekonomičnost, ažurnost, preciznost, strpljivost, dobra informisanost, korektnost, međusobno poverenje, besprekorno čuvanje poslovnih tajni, prijateljska komunikacija, servisiranje administracije klijenata, fokus na satisfakciji klijenata.

Zasto mi?

Efikasnost i profesionalnost

Mi smo usredsređeni na vašem poslovanju, efikasno i profesionalno. Naši zaposleni imaju veliku odgovornost i uvek smo prisutni. R?zumemo vaše poslovanja i znamo da je potrebno da se stvari urade odmah d? bi se z?dovoljili vaši poslovni interesi i zato je knjigovodstvena agencija VIDOVDAN tu da profesionalno i efikasno sprovede rokove na vreme.

Iskustvo

Zato što donosimo znanje, dobro informisani, širimo spektar rada u oblasti knjigovodstva, kao i u svim oblastima polovanja kroz dugogodišnje iskustvo koje je iza nas. Možemo rešiti Vaš problem na najbrži, najkvalitetniji i Vama najjednostavniji način.

Isplativo rešenje

Klijent na prvom mestu. Radimo na tome da Vaši troškovi budu minimalni, a poverenje opravdano. Pored osnovne knjigovodstvene delatnosti dobijate niz drugih pogodnosti.

Naš tim:

profile

Milica Apostolovski

Diplomirani ekonomista
30 godina rada u struci
064/28-24-269
profile

Jelena Apostolovski

Knjigovođa
10 godina rada u struci
064/364-09-19
profile

Marija Novković

Skoro pa diplomirani ekonomista
2 godina rada u struci
064/149-48-84